Nagyboldogasszony Plébánia Nagyszénás
Fő oltár

 

 
Menü
 
Boldog névnapot!

 

 

Kapcsolódó kép

 
Plébániánk élete
 
Karitász

 
Történetünk
 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Társ Egyházközségek
 
Archivum
 
Beszámoló 2010

Beszámoló 2010-es évről

Tisztelt Támogatóink!

 

 

Alapítványunk hálás köszönetét fejezi ki a 2010-es évben nyújtott támogatásért, melynek segítségével céljaink egy részét megvalósítottuk. a támogatóktól és az adó 1 %-ból befolyt összeg : 133.000 Ft. Ezen összeget az alábbiakra fordítottuk:

-Családi nap megrendezése kb 150 fő részvételével(60.000Ft támogatás)

-Plébánia belső felújításához anyagi hozzájárulás (70.000Ft támogatás)

Amennyiben anyagi helyzete megengedi, kérjük ez évben is segítse munkánkat. A támogatás összege adózás szempontjából csak tartós támogatási szerződés (4 év, 1997. CLVItv.) megléte esetén vehető figyelembe. Kérjük sziveskedjen jelezni felénk ha ilyen szerződés megkötésére van lehetősége vagy szándéka.

A 2011-es évben célkitűzéseink a következők:

-Plébánia felújításának befejezése

-Családi nap megrendezése (rajz verseny a gyerekeknek, kedvenc süteményem versenye, kézműves foglalkozás, stb.)

-Templom padjainak karbantartása

-Szociális munka támogatása (karitász csoportunkkal összefogva a rászorultak támogatása)

-Hittanos gyermekeknek és barátaiknak kerékpártúra szervezése Kiscsákóra (főzés)

-Az egyházközségért kitüntető cím átadása (a templom búcsú ünnepén)


Kívánunk Önöknek sikeres évet, jó egészséget!


Nagyszénás, 2011. január. 18                          Üdvözlettel és köszönettel a kuratórium elnöke:

                                                                                                                                                           Gilyén Irén


 

 

 

 


 

 
Keresztség szentsége

 

 

//nagyboldogasszony.gportal.hu/gindex.php?pg=28307422&pmid=28307422&view=manager

 
Házasság szentsége

 

 
Első áldozás

Elsőálldozás

 

 

      

Temetés szentelménye

 
Alapítványunk
 
Hivatalos információk
 
Kitekintés
 

Felnõtt mesék, különös történetek, némi erotikával fûszerezve. Versek, képek, Underground írások,Sniffanytól.    *****    Cipõ-csizma extra all mix 1650 helyett 495.-Ft/kg - Jelmez 1-2 o. 1400 helyett 990.-Ft/kg 1-2 napos szállítási határidõ    *****    LAMOUR NAPOK -10-40% KEDVEZMÉNNYEL! SZEREZD BE KEDVENC ÁSVÁNY- VAGY DIVATKARKÖTÕIDET, ÉKSZEREIDET! ANGYALI AJÁNDÉKOK...    *****    Sniffany felnõtt meséi, képei és versei a blogon    *****    Sniffany felnõtt meséi, képei, versei az új blogban:)    *****    MYBOOKCLUB - Könyvismertetõk - MYBOOKCLUB    *****    Halloween mix-ek és Jelmez mix-ek már 500.-Ft/kg-tól 1 zsák 15-18 kg gyors 1-2 napos szállítási határidõ    *****    Sniffany felnõtt meséi, képei és versei a blogon :)    *****    Lilith Megéhezik 4 - Az Apáca Show,a fantasy új epizódja elérhetõ    *****    Felnõtt mesék, különös történetek, némi erotikával fûszerezve. Versek, eszmefuttatások. Underground írások,Sniffanytól.    *****    BLACKPINK NEWS • Gyere és ismerd meg a világ egyik legismertebb és legnépszerûbb dél-koreai bandját, a BLACKPINK-et!    *****    LEPD MEG MAGAD VAGY SZERETTEDET EGY KÜLÖNLEGES MANDALÁVAL, VAGY ÁSVÁNYÉKSZERREL! RENDELÉS ÜZENETBEN VAGY AZ OLDALON!    *****    Ismerd meg és nézd meg a norvég SKAM címû sorozatot és 7 további remake sorozatát! Naponta friss hírek! SKAM - SKAM    *****    IGAZÁN DÖGÖS ÉS EGYEDI SZERETNÉL LENNI? 10-20% CSAK MA MINDEN ÁSVÁNYKARKÖTÕRE, GYÖNGYKARKÖTÕRE, MEDÁLRA! NÉZD MEG FB-OT!    *****    "Eljött értünk a végzet, s keze nyomán milliók hulltak élettelenül a porba. Félelem bûze áradt szét." - SZEREPJÁTÉK    *****    Angolturi Lerakat - Angol használtruha kereskedés. Gyerek és felnõtt ruhák már 350.-Ft/kg-tól Gyors kiszállítás    *****    Ismerd meg és nézd meg a norvég SKAM címû sorozatot és 7 további remake sorozatát! Naponta friss hírek! SKAM - SKAM    *****    KÖLTÖZÉS - www.kitfitbefit.hu- Fitness - Életmód - Cikkek- www.kitfitbefit.hu - www.kitfitbefit.hu - www. kitfitbefit.hu    *****    Ismerd meg és nézd meg a norvég SKAM címû sorozatot és 7 további remake sorozatát! Naponta friss hírek! SKAM - SKAM    *****    Suzanne Collins - Énekesmadarak és kígyók balladája Gyere nézz be! #ÉhezõkViadala #Read&Speak Blog #GyereNézzBe