Nagyboldogasszony Plébánia Nagyszénás
Fő oltár

 

 
Menü
 
Boldog névnapot!

 

 

Kapcsolódó kép

 
Plébániánk élete
 
Karitász

 
Történetünk
 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Társ Egyházközségek
 
Archivum
 
Beszámoló 2010

Beszámoló 2010-es évről

Tisztelt Támogatóink!

 

 

Alapítványunk hálás köszönetét fejezi ki a 2010-es évben nyújtott támogatásért, melynek segítségével céljaink egy részét megvalósítottuk. a támogatóktól és az adó 1 %-ból befolyt összeg : 133.000 Ft. Ezen összeget az alábbiakra fordítottuk:

-Családi nap megrendezése kb 150 fő részvételével(60.000Ft támogatás)

-Plébánia belső felújításához anyagi hozzájárulás (70.000Ft támogatás)

Amennyiben anyagi helyzete megengedi, kérjük ez évben is segítse munkánkat. A támogatás összege adózás szempontjából csak tartós támogatási szerződés (4 év, 1997. CLVItv.) megléte esetén vehető figyelembe. Kérjük sziveskedjen jelezni felénk ha ilyen szerződés megkötésére van lehetősége vagy szándéka.

A 2011-es évben célkitűzéseink a következők:

-Plébánia felújításának befejezése

-Családi nap megrendezése (rajz verseny a gyerekeknek, kedvenc süteményem versenye, kézműves foglalkozás, stb.)

-Templom padjainak karbantartása

-Szociális munka támogatása (karitász csoportunkkal összefogva a rászorultak támogatása)

-Hittanos gyermekeknek és barátaiknak kerékpártúra szervezése Kiscsákóra (főzés)

-Az egyházközségért kitüntető cím átadása (a templom búcsú ünnepén)


Kívánunk Önöknek sikeres évet, jó egészséget!


Nagyszénás, 2011. január. 18                          Üdvözlettel és köszönettel a kuratórium elnöke:

                                                                                                                                                           Gilyén Irén


 

 

 

 


 

 
Keresztség szentsége

 

 

//nagyboldogasszony.gportal.hu/gindex.php?pg=28307422&pmid=28307422&view=manager

 
Házasság szentsége

 

 
Első áldozás

Elsőálldozás

 

 

      

Temetés szentelménye

 
Alapítványunk
 
Hivatalos információk
 
Kitekintés
 

Írásaim, Verseim, Gondolatok ~ Norina Wallace Oldala    *****    Egy párkapcsolati elemzés,összehasonlítás,segít abban, hogy harmonikus, biztonságos döntést hozzál, felelõsen és idõben!    *****    A születési horoszkóp olyan információkhoz juttat, amelyek fontosak, fejlõdésünkhöz,valamint, egészségünk megtartásához!    *****    and i know now that this world will never be enough    *****    Rendeld meg születési horoszkópod és a 3 éves ajándék elõrejelzésed, nagyon sok segítséget kaphatsz a továbbiakhoz!!!!!!    *****    Rendkívül részletes személyiség és sors analízis + 3 év elõrejelzés, diplomás asztrológustól. Rendeld meg most! Kattints    *****    "A mágia se nem rossz, se nem jó. Csak az a fontos, mire használod." - SZEREPJÁTÉK    *****    KONOHA.HU - Naruto és Shippuuden rajongói oldal és fanfiction. - KONOHA.HU - KONOHA.HU - KONOHA.HU - KONOHA.HU - KONOHA.    *****    Blog, regények, hangulatok, zenék, vagyis minden, ami egy kicsit én, egy kicsit Nova-Time    *****    Vannak ésszel megmagyarázhatatlan dolgok. Ilyen a halál, a mágia és a végzet. FÓRUMOS SZEREPJÁTÉK, mert játék az élet :)    *****    Vannak ésszel megmagyarázhatatlan dolgok. Ilyen a halál, a mágia és a végzet. - FÓRUMOS SZEREPJÁTÉK, mert játék az élet    *****    SKAM - SKAM France (S08) - wtFock (S05) - Druck - SKAM Italia és a többi! Folyamatosan bõvülõ magyar tartalmak! - SKAM    *****    "amit Ava Morris akar, azt Ava Morris megkapja, még holtában is"    *****    "a varázslat mindig megköveteli az árát"    *****    "Más kérdés, vajon milyen sokáig lehet mindkét végén égetni ugyanazt a gyertyát, mielõtt teljesen leég."    *****    "Az Elsõk bástyaként állnak a város lakói és az õket fenyegetõ természetfeletti csapások között."    *****    Cameron Ward, a mosoly mögött rejtõzõ ármány. Csak ne feledd: jobb, ha sosem fordítasz hátat neki. - canon karakter    *****    Üdvözlöm! Tetõ felújítás elött áll? Nem találta meg a megfelelõ szakembert? Nézze meg a weboldalam! Ács-Tetõfedõ mester    *****    THE HANDMAID'S TALE - Egy szerepjáték a Szolgálólány meséjének világában - THE HANDMAID'S TALE    *****    FRPG, különleges történetek, számtalan választható karakter, önálló cselekményszálak, lelkes csapat. Csatlakozz!