Nagyboldogasszony Plébánia Nagyszénás
Fő oltár

 

 
Menü
 
Boldog névnapot!

 

 

Kapcsolódó kép

 
Plébániánk élete
 
Karitász

 
Történetünk
 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Társ Egyházközségek
 
Archivum
 
Beszámoló 2010

Beszámoló 2010-es évről

Tisztelt Támogatóink!

 

 

Alapítványunk hálás köszönetét fejezi ki a 2010-es évben nyújtott támogatásért, melynek segítségével céljaink egy részét megvalósítottuk. a támogatóktól és az adó 1 %-ból befolyt összeg : 133.000 Ft. Ezen összeget az alábbiakra fordítottuk:

-Családi nap megrendezése kb 150 fő részvételével(60.000Ft támogatás)

-Plébánia belső felújításához anyagi hozzájárulás (70.000Ft támogatás)

Amennyiben anyagi helyzete megengedi, kérjük ez évben is segítse munkánkat. A támogatás összege adózás szempontjából csak tartós támogatási szerződés (4 év, 1997. CLVItv.) megléte esetén vehető figyelembe. Kérjük sziveskedjen jelezni felénk ha ilyen szerződés megkötésére van lehetősége vagy szándéka.

A 2011-es évben célkitűzéseink a következők:

-Plébánia felújításának befejezése

-Családi nap megrendezése (rajz verseny a gyerekeknek, kedvenc süteményem versenye, kézműves foglalkozás, stb.)

-Templom padjainak karbantartása

-Szociális munka támogatása (karitász csoportunkkal összefogva a rászorultak támogatása)

-Hittanos gyermekeknek és barátaiknak kerékpártúra szervezése Kiscsákóra (főzés)

-Az egyházközségért kitüntető cím átadása (a templom búcsú ünnepén)


Kívánunk Önöknek sikeres évet, jó egészséget!


Nagyszénás, 2011. január. 18                          Üdvözlettel és köszönettel a kuratórium elnöke:

                                                                                                                                                           Gilyén Irén


 

 

 

 


 

 
Pályázati támogatások
 
Keresztség szentsége

 

 
Házasság szentsége

 

 
Első áldozás

Elsőálldozás

 

 

      

Temetés szentelménye

 

 

 

 

 
Alapítványunk
 
Hivatalos információk
 
Kitekintés
 

Szobafestõ Budapest területén, legyen szó tisztasági festésrõl, vagy komplexebb munkálatokról, mi rendelkezésre állunk!    *****    Svéd termék a legjobb áron! Regisztrálj vásárlónak és kapj egyszeri 2000 Ft-ot és 15% kedvezményt a katalógusból! Svéd    *****    Azariah - RAMPAPAPAM formabontó verzióban, hallgasd, likeold, mutasd meg a spanodnak is :D    *****    ClueQuest- Új, ingyenes online nyomozós játék! Fejtsd meg a rejtélyt, és találd meg a tettest!Gyere cluequest.gportal.hu    *****    Szobafestõ Budapest    *****    Svéd termékek!Csatlakozz hozzám és kapj 2000,- Ft kedvezményt-15% kedvezmény a katalógus árból!Parfümök, szépségápolás!    *****    Dryvit, hõszigetelés! Vállaljuk családi házak, lakások, egyéb épületek szigetelését kedvezõ áron! Hívjon! 0630/583-3168    *****    Ha érdekelnek az animék,mangák,videojátékok, japán és holland nyelv és kultúra, akkor látogass el a személyes oldalamra.    *****    Új mese a Mesetárban! Ha tudni akarod, mit keres egy tündér a kútban, gyere és nézz be hozzánk!    *****    Az utóbbi idõkben komolyan foglalkoztat a retro játékok árainak robbanása. Errõl írtam egy hosszabb cikket.    *****    Hivatalos, hogy jön a Haikyuu!! Gomisuteba no Kessen movie! Magyar nyelvû plakát, magyar feliratos elõzetes!    *****    Todoroki Shoto Fanfiction oldal, nézzetek be és olvassatok! Új Shoto nendoroid blog az oldalon!    *****    A Múzsa, egy gruppi élményei a színfalak mögött :)    *****    Madarak és fák napjára új mesével vár a Mesetár! Nézz be hozzánk!    *****    Rosta Iván diplomás asztrológus vagyok! Szívesen elkészítem a horoszkópodat, fordúlj hozzám bizalommal. Várom a hívásod!    *****    Dryvit, hõszigetelés! Vállaljuk családi házak, lakások, egyéb épületek szigetelését kedvezõ áron! Hívjon! 0630/583-3168    *****    Ha te is könyvkiadásban gondolkodsz, ajánlom figyelmedbe az postomat, amiben minden összegyûjtött információt megírtam.    *****    Nyereményjáték! Nyerd meg az éjszakai arckrémet! További információkért és játék szabályért kattints! Nyereményjáték!    *****    A legfrissebb hírek Super Mario világából, plusz információk, tippek-trükkök, végigjátszások!    *****    Ha hagyod, hogy magával ragadjon a Mario Golf miliõje, akkor egy egyedi és életre szóló játékélménnyel leszel gazdagabb!