Nagyboldogasszony Plébánia Nagyszénás
Fő oltár

 

 
Menü
 
Boldog névnapot!

 

 

Kapcsolódó kép

 
Plébániánk élete
 
Karitász

 
Történetünk
 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Társ Egyházközségek
 
Archivum
 
Beszámoló 2010

Beszámoló 2010-es évről

Tisztelt Támogatóink!

 

 

Alapítványunk hálás köszönetét fejezi ki a 2010-es évben nyújtott támogatásért, melynek segítségével céljaink egy részét megvalósítottuk. a támogatóktól és az adó 1 %-ból befolyt összeg : 133.000 Ft. Ezen összeget az alábbiakra fordítottuk:

-Családi nap megrendezése kb 150 fő részvételével(60.000Ft támogatás)

-Plébánia belső felújításához anyagi hozzájárulás (70.000Ft támogatás)

Amennyiben anyagi helyzete megengedi, kérjük ez évben is segítse munkánkat. A támogatás összege adózás szempontjából csak tartós támogatási szerződés (4 év, 1997. CLVItv.) megléte esetén vehető figyelembe. Kérjük sziveskedjen jelezni felénk ha ilyen szerződés megkötésére van lehetősége vagy szándéka.

A 2011-es évben célkitűzéseink a következők:

-Plébánia felújításának befejezése

-Családi nap megrendezése (rajz verseny a gyerekeknek, kedvenc süteményem versenye, kézműves foglalkozás, stb.)

-Templom padjainak karbantartása

-Szociális munka támogatása (karitász csoportunkkal összefogva a rászorultak támogatása)

-Hittanos gyermekeknek és barátaiknak kerékpártúra szervezése Kiscsákóra (főzés)

-Az egyházközségért kitüntető cím átadása (a templom búcsú ünnepén)


Kívánunk Önöknek sikeres évet, jó egészséget!


Nagyszénás, 2011. január. 18                          Üdvözlettel és köszönettel a kuratórium elnöke:

                                                                                                                                                           Gilyén Irén


 

 

 

 


 

 
Pályázati támogatások
 
Keresztség szentsége

 

 
Házasság szentsége

 

 
Első áldozás

Elsőálldozás

 

 

      

Temetés szentelménye

 
Alapítványunk
 
Hivatalos információk
 
Kitekintés
 

Csatlakozz közénk, és légy része fantasy világunknak! - Rose Harbor. egy fórumos szerepjáték a gportal felületén! - RPG    *****    ROSE HARBOR - and i know now that this world will never be enough for me - ROSE HARBOR    *****    Rajz, vers, blog, irka-firka, sztorik, tõlem, bárkinek:)    *****    Várod a karácsonyt? Szeretnél gyorsan ünnepi hangulatba keveredni? Akkor itt a helyed! karacsony.gportal.hu KATT IDE!    *****    Ahhoz, hogy legyõzd a félelmed, rá kell ébredned, hogy nincs menekvés attól, amitõl rettegsz. - David Gemmell    *****    „Evil will never be countered while good men do nothing.“    *****    Idegen vagyok. Semmi szükség rá, hogy hazudj vagy tagadj. Csak a barátokkal szemben kell álarcot hordanunk.    *****    Új twich csatornám, minden érdeklõdõt vár, Fortnite, Warzone gameplayeket streamelve!    *****    Az okkultizmusban és a történelemben számos híres, hírhedt példát találhatunk, de a Rose Harbori vonal nem túl jelentõs.    *****    MOVIE-NIGHT - AJÁNLÓ - filmek, sorozatok - AJÁNLÓ - MOVIE-NIGHT    *****    Az élet egy komédia, ostoba, beteges komédia, ahol bolondok játsszák a szerepeket. - DAVID GEMMELL    *****    Képek,vers, blog, irka-firka, sztorik, tõlem, bárkinek:)    *****    Rose Harbor, egy kis város, ami tele van titkokkal. Vajon ki fogja megfejteni õket? Talán éppen Te leszel az!    *****    Kíváncsi vagy az új world of warcraft kiegészítõre?    *****    RELIGIO-PORTAL **** NE FÉLJ, CSAK HIGYJ! ****RELIGIO-PORTAL **** NE FÉLJ, CSAK HIGYJ! ****RELIGIO-PORTAL    *****    A horoszkópod ismerete nagyon sok segítséget nyújt, életed során a döntéseit meghozatalában. Rendeld meg most! Kattints!    *****    RELIGIO-PORTAL **** NE FÉLJ, CSAK HIGYJ! ****RELIGIO-PORTAL **** NE FÉLJ, CSAK HIGYJ! ****RELIGIO-PORTAL    *****    Új tartalom a Blogomon    *****    RELIGIO-PORTAL **** NE FÉLJ, CSAK HIGYJ! ****RELIGIO-PORTAL **** NE FÉLJ, CSAK HIGYJ! ****RELIGIO-PORTAL    *****    A horoszkópod megismerése, nem kíváncsiság, hanem intelligencia kérdése. Keress meg és nézzük meg együtt, én segítek!