Nagyboldogasszony Plébánia Nagyszénás
Fő oltár

 

 
Menü
 
Boldog névnapot!

 

 

Kapcsolódó kép

 
Plébániánk élete
 
Karitász

 
Történetünk
 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Társ Egyházközségek
 
Archivum
 

 

2008 .év eseményei

 

 

Anyáknapja és búza szentelés

 

 

 

 

 


 

Úrnapja és elsőáldozás

  

 

 

 


 

100 éves az Egyházközségünk

 

  

 

 

 


  

 Nagyszülők napja

 

 


 

Mikulás a templomba

 

 

 

 

 

 


Karácsonykor

 

 

 

 

 

 


 

2009.év eseményei

 

 

 Képviselőtestületi eskütétel

       

  


Családi nap 2009.

 


  
  Adventi gyertagyújtás, megérkezett a Mikulás.

A zöldellő fényű koszorú:  egy darabnyi élet. Advent  vasárnapján,  amikor a  koszorú körül összejönek a templomban, hogy minden vasárnap eggyel több gyertya fénye világítson. Pogonyi Szilvia gyújtotta meg az első gyertyát.

Idén Decemberben is megérkezett a Mikulás. Bár sajnos a várva várt hó elmaradt, de így is igen hosszú utat tett meg és a puttonya is, igen nehéz volt a sok ajándéktól melyet a gyerekeknek hozott.

                                                                                                                                Képek a gyertyagyújtásról és a mikulás megérkezéséről: ITT 

 


   2009 karácsonya

 

 

 

 Karácsonykor csillag//nagyboldogasszony.gportal.hu/portal/nagyboldogasszony/image/gallery/1260554121_71.gif gyúlt ki Betlehem felett. Betlehemi istállóban Jézus született. Karácsonykor szívetekben legyen szeretet.Jézus útján járjatok mert Istenhez vezet.

A gyerekek karácsonykor a templomba is előadták kis Jézus születésének történetét, melyre nagy izgalommal készültek.

 

 

 

 

 


 

Utazó Betlehem!

 

 

 

 A hagyományokhoz híven az idén is bejárta a községet a nagyszénási római katolikus egyház község utazó betlehemes gyermekei. Először gyalog indultak neki az egésznapos útnak. Majd autóval és lovaskocsival közlekedtek.12 család apraja nagyja fogadta őket nagy szeretettel. A gyerekek a kis Jézus   születésének   történetét adták elő.  Délben a plébánián ebédeltek, majd délután  folytatták útjukat .

Reméljük,  hogy  ez a  hagyomány  nem  szűnik  meg  és  jövőre  is  szeretettel várnak bennünket. Köszönjük a családoknak!                        Képek a karácsonyi ünepről:  ITT

 

 

 

 


 

 

 

  

  

 

   

  

Keresztség szentsége

 

 

//nagyboldogasszony.gportal.hu/gindex.php?pg=28307422&pmid=28307422&view=manager

 
Házasság szentsége

 

 
Első áldozás

Elsőálldozás

 

 

      

Temetés szentelménye

 
Alapítványunk
 
Hivatalos információk
 
Kitekintés
 

Felnõtt mesék, különös történetek, némi erotikával fûszerezve. Versek, képek, Underground írások,Sniffanytól.    *****    Cipõ-csizma extra all mix 1650 helyett 495.-Ft/kg - Jelmez 1-2 o. 1400 helyett 990.-Ft/kg 1-2 napos szállítási határidõ    *****    LAMOUR NAPOK -10-40% KEDVEZMÉNNYEL! SZEREZD BE KEDVENC ÁSVÁNY- VAGY DIVATKARKÖTÕIDET, ÉKSZEREIDET! ANGYALI AJÁNDÉKOK...    *****    Sniffany felnõtt meséi, képei és versei a blogon    *****    Sniffany felnõtt meséi, képei, versei az új blogban:)    *****    MYBOOKCLUB - Könyvismertetõk - MYBOOKCLUB    *****    Halloween mix-ek és Jelmez mix-ek már 500.-Ft/kg-tól 1 zsák 15-18 kg gyors 1-2 napos szállítási határidõ    *****    Sniffany felnõtt meséi, képei és versei a blogon :)    *****    Lilith Megéhezik 4 - Az Apáca Show,a fantasy új epizódja elérhetõ    *****    Felnõtt mesék, különös történetek, némi erotikával fûszerezve. Versek, eszmefuttatások. Underground írások,Sniffanytól.    *****    BLACKPINK NEWS • Gyere és ismerd meg a világ egyik legismertebb és legnépszerûbb dél-koreai bandját, a BLACKPINK-et!    *****    LEPD MEG MAGAD VAGY SZERETTEDET EGY KÜLÖNLEGES MANDALÁVAL, VAGY ÁSVÁNYÉKSZERREL! RENDELÉS ÜZENETBEN VAGY AZ OLDALON!    *****    Ismerd meg és nézd meg a norvég SKAM címû sorozatot és 7 további remake sorozatát! Naponta friss hírek! SKAM - SKAM    *****    IGAZÁN DÖGÖS ÉS EGYEDI SZERETNÉL LENNI? 10-20% CSAK MA MINDEN ÁSVÁNYKARKÖTÕRE, GYÖNGYKARKÖTÕRE, MEDÁLRA! NÉZD MEG FB-OT!    *****    "Eljött értünk a végzet, s keze nyomán milliók hulltak élettelenül a porba. Félelem bûze áradt szét." - SZEREPJÁTÉK    *****    Angolturi Lerakat - Angol használtruha kereskedés. Gyerek és felnõtt ruhák már 350.-Ft/kg-tól Gyors kiszállítás    *****    Ismerd meg és nézd meg a norvég SKAM címû sorozatot és 7 további remake sorozatát! Naponta friss hírek! SKAM - SKAM    *****    KÖLTÖZÉS - www.kitfitbefit.hu- Fitness - Életmód - Cikkek- www.kitfitbefit.hu - www.kitfitbefit.hu - www. kitfitbefit.hu    *****    Ismerd meg és nézd meg a norvég SKAM címû sorozatot és 7 további remake sorozatát! Naponta friss hírek! SKAM - SKAM    *****    Suzanne Collins - Énekesmadarak és kígyók balladája Gyere nézz be! #ÉhezõkViadala #Read&Speak Blog #GyereNézzBe