Nagyboldogasszony Plébánia Nagyszénás
Fő oltár

 

 
Menü
 
Boldog névnapot!

 

 

Kapcsolódó kép

 
Plébániánk élete
 
Karitász

 
Történetünk
 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Társ Egyházközségek
 
Archivum
 

 

2008 .év eseményei

 

 

Anyáknapja és búza szentelés

 

 

 

 

 


 

Úrnapja és elsőáldozás

  

 

 

 


 

100 éves az Egyházközségünk

 

  

 

 

 


  

 Nagyszülők napja

 

 


 

Mikulás a templomba

 

 

 

 

 

 


Karácsonykor

 

 

 

 

 

 


 

2009.év eseményei

 

 

 Képviselőtestületi eskütétel

       

  


Családi nap 2009.

 


  
  Adventi gyertagyújtás, megérkezett a Mikulás.

A zöldellő fényű koszorú:  egy darabnyi élet. Advent  vasárnapján,  amikor a  koszorú körül összejönek a templomban, hogy minden vasárnap eggyel több gyertya fénye világítson. Pogonyi Szilvia gyújtotta meg az első gyertyát.

Idén Decemberben is megérkezett a Mikulás. Bár sajnos a várva várt hó elmaradt, de így is igen hosszú utat tett meg és a puttonya is, igen nehéz volt a sok ajándéktól melyet a gyerekeknek hozott.

                                                                                                                                Képek a gyertyagyújtásról és a mikulás megérkezéséről: ITT 

 


   2009 karácsonya

 

 

 

 Karácsonykor csillag//nagyboldogasszony.gportal.hu/portal/nagyboldogasszony/image/gallery/1260554121_71.gif gyúlt ki Betlehem felett. Betlehemi istállóban Jézus született. Karácsonykor szívetekben legyen szeretet.Jézus útján járjatok mert Istenhez vezet.

A gyerekek karácsonykor a templomba is előadták kis Jézus születésének történetét, melyre nagy izgalommal készültek.

 

 

 

 

 


 

Utazó Betlehem!

 

 

 

 A hagyományokhoz híven az idén is bejárta a községet a nagyszénási római katolikus egyház község utazó betlehemes gyermekei. Először gyalog indultak neki az egésznapos útnak. Majd autóval és lovaskocsival közlekedtek.12 család apraja nagyja fogadta őket nagy szeretettel. A gyerekek a kis Jézus   születésének   történetét adták elő.  Délben a plébánián ebédeltek, majd délután  folytatták útjukat .

Reméljük,  hogy  ez a  hagyomány  nem  szűnik  meg  és  jövőre  is  szeretettel várnak bennünket. Köszönjük a családoknak!                        Képek a karácsonyi ünepről:  ITT

 

 

 

 


 

 

 

  

  

 

   

  

Pályázati támogatások
 
Keresztség szentsége

 

 
Házasság szentsége

 

 
Első áldozás

Elsőálldozás

 

 

      

Temetés szentelménye

 

 

 

 

 
Alapítványunk
 
Hivatalos információk
 
Kitekintés
 

Szobafestõ Budapest területén, legyen szó tisztasági festésrõl, vagy komplexebb munkálatokról, mi rendelkezésre állunk!    *****    Svéd termék a legjobb áron! Regisztrálj vásárlónak és kapj egyszeri 2000 Ft-ot és 15% kedvezményt a katalógusból! Svéd    *****    Azariah - RAMPAPAPAM formabontó verzióban, hallgasd, likeold, mutasd meg a spanodnak is :D    *****    ClueQuest- Új, ingyenes online nyomozós játék! Fejtsd meg a rejtélyt, és találd meg a tettest!Gyere cluequest.gportal.hu    *****    Szobafestõ Budapest    *****    Svéd termékek!Csatlakozz hozzám és kapj 2000,- Ft kedvezményt-15% kedvezmény a katalógus árból!Parfümök, szépségápolás!    *****    Dryvit, hõszigetelés! Vállaljuk családi házak, lakások, egyéb épületek szigetelését kedvezõ áron! Hívjon! 0630/583-3168    *****    Ha érdekelnek az animék,mangák,videojátékok, japán és holland nyelv és kultúra, akkor látogass el a személyes oldalamra.    *****    Új mese a Mesetárban! Ha tudni akarod, mit keres egy tündér a kútban, gyere és nézz be hozzánk!    *****    Az utóbbi idõkben komolyan foglalkoztat a retro játékok árainak robbanása. Errõl írtam egy hosszabb cikket.    *****    Hivatalos, hogy jön a Haikyuu!! Gomisuteba no Kessen movie! Magyar nyelvû plakát, magyar feliratos elõzetes!    *****    Todoroki Shoto Fanfiction oldal, nézzetek be és olvassatok! Új Shoto nendoroid blog az oldalon!    *****    A Múzsa, egy gruppi élményei a színfalak mögött :)    *****    Madarak és fák napjára új mesével vár a Mesetár! Nézz be hozzánk!    *****    Rosta Iván diplomás asztrológus vagyok! Szívesen elkészítem a horoszkópodat, fordúlj hozzám bizalommal. Várom a hívásod!    *****    Dryvit, hõszigetelés! Vállaljuk családi házak, lakások, egyéb épületek szigetelését kedvezõ áron! Hívjon! 0630/583-3168    *****    Ha te is könyvkiadásban gondolkodsz, ajánlom figyelmedbe az postomat, amiben minden összegyûjtött információt megírtam.    *****    Nyereményjáték! Nyerd meg az éjszakai arckrémet! További információkért és játék szabályért kattints! Nyereményjáték!    *****    A legfrissebb hírek Super Mario világából, plusz információk, tippek-trükkök, végigjátszások!    *****    Ha hagyod, hogy magával ragadjon a Mario Golf miliõje, akkor egy egyedi és életre szóló játékélménnyel leszel gazdagabb!