Nagyboldogasszony Plébánia Nagyszénás
Fő oltár

 

 
Menü
 
Boldog névnapot!

 

 

Kapcsolódó kép

 
Plébániánk élete
 
Karitász

 
Történetünk
 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Társ Egyházközségek
 
Archivum
 

 

2008 .év eseményei

 

 

Anyáknapja és búza szentelés

 

 

 

 

 


 

Úrnapja és elsőáldozás

  

 

 

 


 

100 éves az Egyházközségünk

 

  

 

 

 


  

 Nagyszülők napja

 

 


 

Mikulás a templomba

 

 

 

 

 

 


Karácsonykor

 

 

 

 

 

 


 

2009.év eseményei

 

 

 Képviselőtestületi eskütétel

       

  


Családi nap 2009.

 


  
  Adventi gyertagyújtás, megérkezett a Mikulás.

A zöldellő fényű koszorú:  egy darabnyi élet. Advent  vasárnapján,  amikor a  koszorú körül összejönek a templomban, hogy minden vasárnap eggyel több gyertya fénye világítson. Pogonyi Szilvia gyújtotta meg az első gyertyát.

Idén Decemberben is megérkezett a Mikulás. Bár sajnos a várva várt hó elmaradt, de így is igen hosszú utat tett meg és a puttonya is, igen nehéz volt a sok ajándéktól melyet a gyerekeknek hozott.

                                                                                                                                Képek a gyertyagyújtásról és a mikulás megérkezéséről: ITT 

 


   2009 karácsonya

 

 

 

 Karácsonykor csillag//nagyboldogasszony.gportal.hu/portal/nagyboldogasszony/image/gallery/1260554121_71.gif gyúlt ki Betlehem felett. Betlehemi istállóban Jézus született. Karácsonykor szívetekben legyen szeretet.Jézus útján járjatok mert Istenhez vezet.

A gyerekek karácsonykor a templomba is előadták kis Jézus születésének történetét, melyre nagy izgalommal készültek.

 

 

 

 

 


 

Utazó Betlehem!

 

 

 

 A hagyományokhoz híven az idén is bejárta a községet a nagyszénási római katolikus egyház község utazó betlehemes gyermekei. Először gyalog indultak neki az egésznapos útnak. Majd autóval és lovaskocsival közlekedtek.12 család apraja nagyja fogadta őket nagy szeretettel. A gyerekek a kis Jézus   születésének   történetét adták elő.  Délben a plébánián ebédeltek, majd délután  folytatták útjukat .

Reméljük,  hogy  ez a  hagyomány  nem  szűnik  meg  és  jövőre  is  szeretettel várnak bennünket. Köszönjük a családoknak!                        Képek a karácsonyi ünepről:  ITT

 

 

 

 


 

 

 

  

  

 

   

  

Keresztség szentsége

 

 

//nagyboldogasszony.gportal.hu/gindex.php?pg=28307422&pmid=28307422&view=manager

 
Házasság szentsége

 

 
Első áldozás

Elsőálldozás

 

 

      

Temetés szentelménye

 
Alapítványunk
 
Hivatalos információk
 
Kitekintés
 

Írásaim, Verseim, Gondolatok ~ Norina Wallace Oldala    *****    Egy párkapcsolati elemzés,összehasonlítás,segít abban, hogy harmonikus, biztonságos döntést hozzál, felelõsen és idõben!    *****    A születési horoszkóp olyan információkhoz juttat, amelyek fontosak, fejlõdésünkhöz,valamint, egészségünk megtartásához!    *****    and i know now that this world will never be enough    *****    Rendeld meg születési horoszkópod és a 3 éves ajándék elõrejelzésed, nagyon sok segítséget kaphatsz a továbbiakhoz!!!!!!    *****    Rendkívül részletes személyiség és sors analízis + 3 év elõrejelzés, diplomás asztrológustól. Rendeld meg most! Kattints    *****    "A mágia se nem rossz, se nem jó. Csak az a fontos, mire használod." - SZEREPJÁTÉK    *****    KONOHA.HU - Naruto és Shippuuden rajongói oldal és fanfiction. - KONOHA.HU - KONOHA.HU - KONOHA.HU - KONOHA.HU - KONOHA.    *****    Blog, regények, hangulatok, zenék, vagyis minden, ami egy kicsit én, egy kicsit Nova-Time    *****    Vannak ésszel megmagyarázhatatlan dolgok. Ilyen a halál, a mágia és a végzet. FÓRUMOS SZEREPJÁTÉK, mert játék az élet :)    *****    Vannak ésszel megmagyarázhatatlan dolgok. Ilyen a halál, a mágia és a végzet. - FÓRUMOS SZEREPJÁTÉK, mert játék az élet    *****    SKAM - SKAM France (S08) - wtFock (S05) - Druck - SKAM Italia és a többi! Folyamatosan bõvülõ magyar tartalmak! - SKAM    *****    "amit Ava Morris akar, azt Ava Morris megkapja, még holtában is"    *****    "a varázslat mindig megköveteli az árát"    *****    "Más kérdés, vajon milyen sokáig lehet mindkét végén égetni ugyanazt a gyertyát, mielõtt teljesen leég."    *****    "Az Elsõk bástyaként állnak a város lakói és az õket fenyegetõ természetfeletti csapások között."    *****    Cameron Ward, a mosoly mögött rejtõzõ ármány. Csak ne feledd: jobb, ha sosem fordítasz hátat neki. - canon karakter    *****    Üdvözlöm! Tetõ felújítás elött áll? Nem találta meg a megfelelõ szakembert? Nézze meg a weboldalam! Ács-Tetõfedõ mester    *****    THE HANDMAID'S TALE - Egy szerepjáték a Szolgálólány meséjének világában - THE HANDMAID'S TALE    *****    FRPG, különleges történetek, számtalan választható karakter, önálló cselekményszálak, lelkes csapat. Csatlakozz!