Nagyboldogasszony Plébánia Nagyszénás
Fő oltár

 

 
Menü
 
Boldog névnapot!

 

 

Kapcsolódó kép

 
Plébániánk élete
 
Karitász

 
Történetünk
 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Társ Egyházközségek
 
Archivum
 

 

2008 .év eseményei

 

 

Anyáknapja és búza szentelés

 

 

 

 

 


 

Úrnapja és elsőáldozás

  

 

 

 


 

100 éves az Egyházközségünk

 

  

 

 

 


  

 Nagyszülők napja

 

 


 

Mikulás a templomba

 

 

 

 

 

 


Karácsonykor

 

 

 

 

 

 


 

2009.év eseményei

 

 

 Képviselőtestületi eskütétel

       

  


Családi nap 2009.

 


  
  Adventi gyertagyújtás, megérkezett a Mikulás.

A zöldellő fényű koszorú:  egy darabnyi élet. Advent  vasárnapján,  amikor a  koszorú körül összejönek a templomban, hogy minden vasárnap eggyel több gyertya fénye világítson. Pogonyi Szilvia gyújtotta meg az első gyertyát.

Idén Decemberben is megérkezett a Mikulás. Bár sajnos a várva várt hó elmaradt, de így is igen hosszú utat tett meg és a puttonya is, igen nehéz volt a sok ajándéktól melyet a gyerekeknek hozott.

                                                                                                                                Képek a gyertyagyújtásról és a mikulás megérkezéséről: ITT 

 


   2009 karácsonya

 

 

 

 Karácsonykor csillag//nagyboldogasszony.gportal.hu/portal/nagyboldogasszony/image/gallery/1260554121_71.gif gyúlt ki Betlehem felett. Betlehemi istállóban Jézus született. Karácsonykor szívetekben legyen szeretet.Jézus útján járjatok mert Istenhez vezet.

A gyerekek karácsonykor a templomba is előadták kis Jézus születésének történetét, melyre nagy izgalommal készültek.

 

 

 

 

 


 

Utazó Betlehem!

 

 

 

 A hagyományokhoz híven az idén is bejárta a községet a nagyszénási római katolikus egyház község utazó betlehemes gyermekei. Először gyalog indultak neki az egésznapos útnak. Majd autóval és lovaskocsival közlekedtek.12 család apraja nagyja fogadta őket nagy szeretettel. A gyerekek a kis Jézus   születésének   történetét adták elő.  Délben a plébánián ebédeltek, majd délután  folytatták útjukat .

Reméljük,  hogy  ez a  hagyomány  nem  szűnik  meg  és  jövőre  is  szeretettel várnak bennünket. Köszönjük a családoknak!                        Képek a karácsonyi ünepről:  ITT

 

 

 

 


 

 

 

  

  

 

   

  

Pályázati támogatások
 
Keresztség szentsége

 

 
Házasság szentsége

 

 
Első áldozás

Elsőálldozás

 

 

      

Temetés szentelménye

 
Alapítványunk
 
Hivatalos információk
 
Kitekintés
 

Csatlakozz közénk, és légy része fantasy világunknak! - Rose Harbor. egy fórumos szerepjáték a gportal felületén! - RPG    *****    ROSE HARBOR - and i know now that this world will never be enough for me - ROSE HARBOR    *****    Rajz, vers, blog, irka-firka, sztorik, tõlem, bárkinek:)    *****    Várod a karácsonyt? Szeretnél gyorsan ünnepi hangulatba keveredni? Akkor itt a helyed! karacsony.gportal.hu KATT IDE!    *****    Ahhoz, hogy legyõzd a félelmed, rá kell ébredned, hogy nincs menekvés attól, amitõl rettegsz. - David Gemmell    *****    „Evil will never be countered while good men do nothing.“    *****    Idegen vagyok. Semmi szükség rá, hogy hazudj vagy tagadj. Csak a barátokkal szemben kell álarcot hordanunk.    *****    Új twich csatornám, minden érdeklõdõt vár, Fortnite, Warzone gameplayeket streamelve!    *****    Az okkultizmusban és a történelemben számos híres, hírhedt példát találhatunk, de a Rose Harbori vonal nem túl jelentõs.    *****    MOVIE-NIGHT - AJÁNLÓ - filmek, sorozatok - AJÁNLÓ - MOVIE-NIGHT    *****    Az élet egy komédia, ostoba, beteges komédia, ahol bolondok játsszák a szerepeket. - DAVID GEMMELL    *****    Képek,vers, blog, irka-firka, sztorik, tõlem, bárkinek:)    *****    Rose Harbor, egy kis város, ami tele van titkokkal. Vajon ki fogja megfejteni õket? Talán éppen Te leszel az!    *****    Kíváncsi vagy az új world of warcraft kiegészítõre?    *****    RELIGIO-PORTAL **** NE FÉLJ, CSAK HIGYJ! ****RELIGIO-PORTAL **** NE FÉLJ, CSAK HIGYJ! ****RELIGIO-PORTAL    *****    A horoszkópod ismerete nagyon sok segítséget nyújt, életed során a döntéseit meghozatalában. Rendeld meg most! Kattints!    *****    RELIGIO-PORTAL **** NE FÉLJ, CSAK HIGYJ! ****RELIGIO-PORTAL **** NE FÉLJ, CSAK HIGYJ! ****RELIGIO-PORTAL    *****    Új tartalom a Blogomon    *****    RELIGIO-PORTAL **** NE FÉLJ, CSAK HIGYJ! ****RELIGIO-PORTAL **** NE FÉLJ, CSAK HIGYJ! ****RELIGIO-PORTAL    *****    A horoszkópod megismerése, nem kíváncsiság, hanem intelligencia kérdése. Keress meg és nézzük meg együtt, én segítek!